Noniin, täytyy nyt valitettavasti kertoa että tänään ei ollut syömisten suhteen hyvä päivä (Onneksi tätä ei lue kukaan, niin en pilaa kenenkään mieltä :)). Aamulla meni kaurapuuro ja päivällä kävin syömässä yliopistolla ihan kunnon aterian. Kylmyydestä ja stressistä johtuen (seliseli) ostin sitten iltapäivällä kuitenkin karkkipussin (100g) automaatista ja mussutin koko pussillisen. Noh, oliskin vielä jääny siihen, mutta illalla mussutin kotona vielä ison pasta annoksen ja suklaarasian loput. En tiedä miksi, ei ollut edes nälkä. Ajattelin, että hemmottelen itseäni tänään kun oli oikeesti niin rankka päivä, mutta ei se suklaa edes ollut hyvää ja silti söin. Yöh. Inhoan itseäni.

Pasta onneksi loppui. Ja suklaat. Huomenna voisin mennä kaurapuuro, munakas, salaatti, ananas- linjalla. Ärsyttää tää kun ei liikkumaan ehdi millään. Tänäänkin olin 10 tuntia yliopistolla minkä jälkeen pitää vielä opiskella kotona. Joululomalla voisin kaivella vanhat sukset jostain ja kokeilla vaikka hiihtoa. Toivottavasti ei ole liian kylmä siihen.

Mulla on ikävä kahvia. En ole saanut kunnon kahvia pitkään aikaan. Olen aina ennen ollut riippuvainen aamukahvistani, enkä ole kyennyt mihinkään ilman sitä. Nyt olen joutunut siitä luopumaan, kun nykyinen keitin tekee oikeesti niin hirveetä kuraa, että oksuhan siitä tulee. Hah, totahan vois käyttää vaikka laihdutusmetodina. Juot kupillisen sitä joka syömisen jälkeen, niin takuulla oksennat kaiken etkä liho. Ei ollu hyvä juttu. Vaikka laihdutusmenetelmäni eivät aina ole ihan ravintoterapeutin suosittelemia, tohon oksennusjuttuun en kyllä lähde mukaan. Monesti ahmimisen jälkeen olisi tehnyt mieli, mutta olen pitänyt sisälläni vaikka väkisin ja kärsinyt seuraukset. Kuitenkin oksentaminen tuottaa mielestäni enemmän haittaa kun muutamat liikakilot.

Että näin tänään. Huominen on taatusti parempi :)